Sluit menu
Menu

Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Upgrade Jezelf helpt werkgevers te investeren in (toekomstige) werknemers. Naast inspirerende verhalen, handige tools én een netwerk van specialisten bieden wij een financieel steuntje in de rug vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Een fonds voor de cofinanciering van her-, bij- en omscholing van (potentiële) werknemers.

Ben je werkgever en wil je het Ontwikkelfonds direct aanvragen? Ga dan het aanvraagformulier. Als werknemer kun je op Groeivooruit.nl alle informatie vinden om jezelf te upgraden!

Direct aanvragen Naar Groeivooruit.nl

Ontwikkelen, leren en opleiden

Dit fonds is in leven geroepen om een leven lang ontwikkelen te ondersteunen. Voor werkgevers én werknemers, voor vakinhoudelijke, functiegerichte of transitieopgaven gerichte, om- her- of bijscholing.

Regio Zwolle is in ontwikkeling. Groei jij mee?

Groei zorgt ervoor dat je beschikt over genoeg goed gekwalificeerde werknemers om jouw ambities waar te maken. Groei zorgt er óók voor dat werknemers en mensen die nu nog langs de zijlijn staan of een opleiding volgen, hun talenten kunnen benutten. Dat ze met meer plezier en vooral langer aan het werk blijven. Zo is werk en privé veel beter in balans te houden.

Illustratie checklist

Aanvragen voor werkgevers

Benieuwd of jij gebruik kunt maken van het Ontwikkelfonds? Een simpele ‘ja’ op elk van de onderstaande vragen en je bent welkom om jouw aanvraag bij ons in te dienen. Een overzicht van alle criteria vind je hier.

  • Is jouw bedrijf gevestigd in Regio Zwolle?
  • Is de opleiding nog niet gestart?
  • Wordt de opleiding aangeboden door een erkende opleider? *

  • Duurt de opleiding niet langer dan anderhalf jaar?
  • Is de opleiding vakgerelateerd? *
  • Direct aanvragen

* Mocht het antwoord hierop nee zijn, neem dan contact op om te kijken naar de mogelijkheden.

Vragen? Bel met adviseur Kirsten Derksen op 06 2516 4832

Ontwikkelplan voor cofinanciering

Met een helder opgesteld ontwikkelplan kun je als werkgever een financiële bijdrage vanuit het Ontwikkelfonds aanvragen. Jij betaalt hierbij een deel van de investering en het fonds draagt tot maximaal 50% bij. Deze cofinanciering is op twee verschillende manieren aan te vragen. Via een samenwerkingsverband of individueel.

Als individuele werkgever

Wil je als individuele werkgever een cofinanciering aanvragen? Ook dan kun je een plan voor de ontwikkeling van (toekomstige) werknemers indienen. Hoe je dat doet en de criteria hiervoor, vind je bij downloads onderaan deze pagina. Hier vind je ook het aanvraagformulier en andere informatieve tools. Het programmateam denkt overigens graag met je mee en biedt hulp bij het opstellen en indienen van jouw plan.

Direct aanvragen
Foto van Jelle Jan Burggraaff - directeur-eigenaar van B.V. Kraanbedrijf BKF

“Ik had het aanvraagformulier in no time ingevuld.”

Jelle Jan Burggraaff - directeur-eigenaar van B.V. Kraanbedrijf BKF

Als samenwerkingsverband

Via deze route stel je samen met andere werkgevers uit jouw sector een activiteitenplan op. Dit kunnen ook andere partners, zoals maatschappelijke organisaties, uitvoeringsorganisaties of onderwijsinstellingen zijn. Heb je een idee hoe je kunt investeren in (toekomstig) personeel?

Het programmateam van de Human Capital Agenda Regio Zwolle helpt bij het opstellen van een plan en de voorbereiding van een aanvraag. Neem contact met ons, wij helpen je graag!

Informatie over de samenwerkingsroute, zoals de routekaart en criteria vind je bij downloads op de formulieren pagina. De verordening vind je hier.

Jouw persoonlijke ontwikkelplan

Werkzoekenden en werknemers kunnen tot en met 31 december ook een scholingsvoucher aanvragen. Op Groeivooruit.nl kun je alle informatie vinden om jezelf te upgraden!

Met het initiatief Groei Vooruit krijg je de mogelijkheid om jouw talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Door je mogelijkheden te vergroten met omscholing, bijscholing en persoonlijke loopbaancoaching.

Heb je nu geen werk? Dan ondersteunen we je om weer aan de slag te gaan. En wil je doorgroeien of aan het werk in een andere sector? Ook dan helpen we je graag op weg. Dat is prettig voor jou. En ook als regio blijven we vooruit groeien. En daar hebben we allemaal voordeel van.

Bekijk op Groeivooruit.nl
Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Hulp van onze adviseurs

Heb je een idee of plan voor het upgraden van jouw bedrijf? Wij helpen je graag verder! We beantwoorden al je vragen en kijken mee of het plan in aanmerking komt voor subsidie uit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle.

Meest gestelde vragen  Neem contact op

of bel met adviseur Kirsten Derksen op 06 2516 4832

Lees verder

Upgrade Jezelf Regio Zwolle

Een aantrekkelijk en sterke arbeidsmarkt. Met ruimte voor ieders talent. Daar werken we aan in de regio Zwolle en we zijn al ver gekomen. Samen kunnen we écht sprongen maken en dat is hard nodig.

Meer over Upgrade Jezelf

Hoe bereid jij je voor op de veranderende arbeidsmarkt?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol inspirerende verhalen en handige tips!

Blijf op de hoogte