Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Upgrade Jezelf helpt werkgevers om te investeren in (toekomstige) werknemers. Naast inspirerende verhalen, handige tools en een netwerk van specialisten bieden we een financieel steuntje in de rug vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle.

Erik Otten, Webstores

Dit fonds is in het leven geroepen om werkgevers en werknemers financieel te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Het is bedoeld voor het ontwikkelen, leren en opleiden van (potentiële) werknemers. In de eerste ronde van Upgrade Jezelf kunnen werkgevers en maatschappelijke organisaties uit de regio Zwolle een beroep doen op dit fonds. Dit kan tot 31 december 2019.

Cofinanciering aanvragen

Als werkgever kun je nu cofinanciering aanvragen voor jouw upgradeplan. Hierbij betaal je als werkgever een deel van de investering en het fonds draagt bij tot maximaal 50 procent. De cofinanciering is aan te vragen op twee manieren: via een samenwerkingsverband of individueel.

1. Als een samenwerkingsverband
Samen met andere werkgevers uit jouw sector stel je een activiteitenplan op. Dit kan ook samen met andere partners zoals maatschappelijke organisaties, uitvoeringsorganisaties of onderwijsinstellingen.

Hoe denken jullie samen te kunnen investeren in (toekomstig) personeel? Het programmateam van Regio Zwolle kan je helpen bij het opstellen van dit plan. Net als bij het voorbereiden van jullie aanvraag. Kijk voor meer informatie op de pagina van jouw sector. De criteria voor het indienen van een aanvraag vind je onder downloads.

Ik had het aanvraagformulier – anderhalf velletje – in no time ingevuld.

Jelle Jan Burggraaff, directeur-eigenaar van B.V. Kraanbedrijf BKF

2. Als individuele werkgever
Ook als individuele werkgever kun je direct je plan voor de ontwikkeling van (toekomstige) werknemers indienen. Het programmateam van Upgrade Jezelf kan je helpen bij het opstellen en indienen van dit plan. De criteria voor het indienen van een aanvraag vind je onder downloads.

Aanvraag indienen bij het Ontwikkelfonds?

Om je aanvraag in te dienen bij het Ontwikkelfonds heb je één van onderstaande aanvraagformulieren (individueel of samenwerkingsverband) nodig. Bij een gezamenlijke aanvraag ook het activiteitenplan.

Download de benodigde formulieren, vul je gegevens in en mail ze samen met de in de formulieren gevraagde bijlagen naar postbus@zwolle.nl. Doe dit ter attentie van het subsidieloket.

Downloads

Meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je eerst jouw plannen om te upgraden bespreken? Gebruik dan onderstaand contactformulier om meer informatie aan te vragen.

       Ontdek de succesverhalen

       Benieuwd wat Upgrade Jezelf kan betekenen voor jouw organisatie? Lees dan de succesverhalen uit de verschillende sectoren.

       Lees de verhalen

       Nieuwsbrief

       Schrijf je in voor de nieuwsbrief vol inspirerende verhalen en handige tips!

       Inschrijven