Skip to main content
Evenement

Datascience en AI als brandstof voor een toekomstbestendig MKB

Event datum en tijdstip
Wanneer: vrijdag
31 mei 2024
08:30 - 14:30
Event locatie
Waar: Zwolle
Event 31 mei

Op 31 mei a.s. organiseren we een informatie- en netwerkevent speciaal bedoeld voor eigenaren en managers in het mkb, branche- en werkgeversorganisaties. Tijdens deze dag wordt een lezing gegeven en zijn er workshoprondes over diverse onderwerpen gerelateerd aan toekomstbestendigheid. Dit event wil je niet missen bij Perron038 op 31 mei. Ben je erbij? Meld je hier aan!

WELKE IMPACT HEBBEN DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN OP MIJN BEDRIJFSVOERING?

De impact van nieuwe technologieën op bedrijfsvoering is enorm. Digitale transformatie versnelt na de pandemie, met bedrijven die strategisch investeren in efficiëntie, klantgerichtheid en verbeterde waardeproposities. Slechts 27% heeft een duidelijke digitale strategie, maar de noodzaak om te evolueren is duidelijk: aanpassen of achterblijven. Oude modellen verdwijnen terwijl nieuwe opkomen, waardoor de waardeketen wordt herschikt en klantinteracties veranderen. Technologische trends als IoT, AI en VR versnellen dit proces, waardoor een digitale storm ontstaat die bedrijven dwingt te veranderen.

OVER ADJIEDJ BAKAS

Adjiedj Bakas is een inspirerende spreker met een optimistisch en visionair verhaal. Zijn flamboyante stijl en energieke optredens maken zijn lezingen onvergetelijk. Zijn boodschap, zowel populair-wetenschappelijk als hoopgevend, wordt onderstreept door zijn exuberante persoonlijkheid en opvallende stijl. Met positieve reacties van media en bedrijfsleiders, is Bakas een bron van inspiratie voor velen.

PROGRAMMA

  8:30 –   9:00 Inloop
9:00 – 10:00 Lezing Door Trendwatcher en futuroloog
Adjiedj Bakas
 

10:00 – 11.30

 

Workshop ronde 1

Keuze uit workshops op het gebied van datagestuurd werken, automatisering en robotica, HR & data, AI, Cybersecurity en Supply Chain Resiliance.
11:30 – 12:15 Live podcast met Adjiedj Bakas, Niels Naglé en Eghe Odagie o.l.v. moderator Bart Geeraedts.
12:15 – 13:20 Netwerklunch
13:20 – 14:45 Workshop ronde 2 Keuze uit workshops op het gebied van datagestuurd werken, automatisering en robotica, HR & data, AI, Cybersecurity en Succesvolle leergemeenschappen voor het mkb.
15:00 – 15:45 Rondleiding door de fabriek
van de toekomst
Op intekening. Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.

DE WORKSHOPS

Datagestuurd werken door Niels Naglé
Consultant Consultant – Architect / Trainer / Spreker Area Lead Data & AI bij InfoSupport B.V. | Niels N.
Ontketen de kracht van datagestuurd ondernemen in deze interactieve workshop, waarbij u via boeiende stellingen en levendige discussies nieuwe inzichten en acties ontdekt om deze game changer in uw bedrijf te implementeren.

Cybersecurity door Jan de Groot
Docent HBO-ICT IDS Specializations Security, Architecture and Digital Forensics & Onderzoeker bij het lectoraat Digital Business & Society (DB&S) | Jan de Groot (he/him)
De realiteit van cybersecurity is niet of je gehackt wordt, maar eerder wanneer.

Automatisering van processen door Peter Schuurhuis
Projectleider Industriële Automatisering & Robotica  | Peter Schuurhuis
DAKAR: Een model voor het in kaart brengen van processen om de implicaties van robotisering in de productie te ontdekken

HR & Data door Eghe Osagie
Docent-Onderzoeker HR Analytics and SHRM| Assistant lector (assistant professor) HR Analytics and SHRM | Eghe R. Osagie, PhD
Je hoeft geen data scientist te zijn om te starten met HR analytics!

AI door Rob van de Star
Strategie en Innovatie – Hogeschool Docent & Trend Watcher | PUM Senior Expert | Rob van de Star
Transformeer de toekomst van je bedrijf met Generative AI

Supply Chain Resilience door Christiaan de Goeij
Projectmanager, Onderzoeker en Docent Supply Chain Finance Hogeschool Windesheim | Christiaan de Goeij

Meld je aan