Sluit menu
Menu

Sector Transport & Logistiek

De Tafel van de Regio Zwolle is een taskforce die zich focust op de Human Capital Agenda in de Regio Zwolle. Iedere sector heeft zijn eigen sectortafel. Aan het woord: de kartrekkers van Sectortafel Transport & Logistiek.

Ambitie

De ambitie van de Sectortafel Transport & Logistiek is om de Human Capital Agenda breed gedragen te krijgen binnen deze sector. Dit onder het mom van “menselijk kapitaal is goud waard ”. We willen de ondernemers bij elkaar roepen en zorgen dat “het goud” aan de horizon het doel is om te bereiken.

Menselijk kapitaal is goud waard!

Bert Weever

Kartrekkers

Bert Weever
Bert Weever
Directeur-eigenaar van Graansloot
Adviseur MKB-Nederland Regio Zwolle
Inge Grimm
Inge Grimm
Lid College van Bestuur
Hogeschool Windesheim

Aanvraag indienen bij het Ontwikkelfonds?

Ben je actief in de sector Transport & Logistiek en wil je een beroep doen op het Ontwikkelfonds Regio Zwolle? Om je aanvraag in te dienen bij het Ontwikkelfonds heb je één van onderstaande aanvraagformulieren (individueel of samenwerkingsverband) nodig. Bij een gezamenlijke aanvraag ook het activiteitenplan.

Download de benodigde formulieren, vul je gegevens in en mail ze samen met de in de formulieren gevraagde bijlagen naar postbus@zwolle.nl. Doe dit ter attentie van het subsidieloket.

Downloads

Heb je een vraag?

Neem contact op met de expert voor jouw sector, Auke Oosterhoff.

       Nieuwsgierig geworden?

       Lees hier de succesverhalen van de andere sectoren.

       Meer verhalen

       Nieuwsbrief

       Schrijf je in voor de nieuwsbrief vol inspirerende verhalen en handige tips!

       Inschrijven