Sluit menu
Menu

Sector Agri & Food

De Tafel van de Regio Zwolle is een taskforce die zich focust op de Human Capital Agenda in de Regio Zwolle. Iedere sector heeft zijn eigen sectortafel. Aan het woord: de kartrekkers van Sectortafel Agri & Food.

Boerderijwinkel Kalter Aardbeien

Ambitie

In de ‘groene sector’ willen we nog concreter weten hoeveel arbeidskrachten in welke sector gevraagd worden. In eerste plaats ligt de focus op Regio Zwolle. Dan hebben we beter in beeld wat de inzet is. Tevens willen we dat bedrijven scherper articuleren waar ze nu en in de toekomst behoefte aan hebben.

We willen dolgraag nog meer praktijk-rijk en lokaal-loos leren bij innovatieve bedrijven in de sector.

René van Kuilenborg

Upgrade Jezelf

We willen dolgraag nog meer praktijk-rijk en lokaal-loos leren bij innovatieve bedrijven in de sector. Dat levert bedrijven goede krachten op, vinden studenten boeiender, vinden onze nieuwsgierige docenten motiverender en maakt ons onderwijs beter.

Aanvraag indienen bij het Ontwikkelfonds?

Ben je actief in de sector Agri & Food en wil je een beroep doen op het Ontwikkelfonds Regio Zwolle? Om je aanvraag in te dienen bij het Ontwikkelfonds heb je één van onderstaande aanvraagformulieren (individueel of samenwerkingsverband) nodig. Bij een gezamenlijke aanvraag ook het activiteitenplan.

Download de benodigde formulieren, vul je gegevens in en mail ze samen met de in de formulieren gevraagde bijlagen naar postbus@zwolle.nl. Doe dit ter attentie van het subsidieloket.

Downloads

Heb je een vraag?

Neem contact op met de expert voor jouw sector.

Nieuwsgierig geworden?

Lees hier de succesverhalen van de andere sectoren.

Meer verhalen