Sluit menu
Menu

Meest gestelde vragen

Hier staan de meest gestelde vragen rondom de Human Capital Agenda van Regio Zwolle en het ontwikkelfonds Regio Zwolle. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Human Capital Agenda Regio Zwolle

 • Is ‘Upgrade jezelf’ hetzelfde als de Human Capital Agenda Regio Zwolle?

  Upgrade jezelf is de titel van de communicatiestrategie (en bijbehorende website) van de Human Capital Agenda. Upgrade jezelf is er om werkgevers en werknemers bewust te maken van de noodzaak om een leven lang te blijven leren en ontwikkelen. Ook wordt via de website de digitale toegang voor een aanvraag van het Ontwikkelfonds vormgegeven.

 • Wat doen de sectortafels en hoe kan ik me hierbij aansluiten?

  Onderdeel van de Human Capital Agenda zijn de sectortafels. Er zijn negen sectoren actief: Bouw, Transport & Logistiek, Creatieve Industrie, Agri & Food, Zorg & Welzijn, Onderwijs, E-commerce & IT, Vrijetijdseconomie en Techniek & Energietransitie. Alle sectoren werken aan een eigen actieplan binnen hun sector en verkennen waar ze de intersectoraal kunnen samenwerken. In een actieplan wordt gekeken naar de kwantitatieve en kwalitatieve vraagstukken op de arbeidsmarkt, formuleert men een gezamenlijke opgave en bijbehorende doelen en ontwikkeld men een praktische aanpak. De aanpak bestaat deels uit nieuwe projecten waar partijen samen in willen investeren. In een sectortafel zijn altijd werkgevers onderwijsinstellingen en overheden vertegenwoordigd. Het verschilt per sector of ook andere partners meedoen zoals vakbonden, brancheorganisaties en O&O fondsen. Sectortafels werken ook samen en verwachten dat ze veel van elkaar kunnen leren door overkoepelende thema’s. Ben je benieuwd waar de sectortafel binnen jouw sector aan werkt, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 • Zijn er informatiebijeenkomsten voor werkgevers, over de mogelijkheden van Upgrade jezelf en het Ontwikkelfonds?

  Bijeenkomsten voor werkgevers, over de mogelijkheden van Upgrade jezelf en van het Ontwikkelfonds, kunnen op verzoek worden gepland. Bijvoorbeeld in overleg met lokale werkgeverskringen. Neem daarvoor contact op met ons. De mensen van de Human Capital Agenda Regio Zwolle komen graag langs om een presentatie te geven.

 • Welke gemeenten en provincies vallen onder HCA Regio Zwolle?

  Human Capital Agenda Regio Zwolle is een samenwerking tussen 21 regiogemeenten (van de 22 regio gemeentes), 4 provincies, werkgevers- en werknemersorganisaties, UWV Werkbedrijf en onderwijs. De 4 provincies zijn Drenthe, Flevoland, Gelderland en Overijssel. De 21 gemeenten zijn Dalfsen, De Wolden, Dronten, Elburg, Hattem, Heerde, Hardenberg, Kampen, Meppel, Noordoostpolder, Nunspeet, Oldebroek, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Urk, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle.

 • Wie kan een aanvraag doen bij Ontwikkelfonds Regio Zwolle?

  Zowel werkgevers, zoals mkb'ers en zzp'ers, als werknemers en werkzoekenden kunnen een aanvraag indienen. Verder informatie vind je op de pagina Ontwikkelfonds .

 • Waar kan ik mijn pers/media vragen stellen?

  Wilt u meer informatie over de Human Capital Agenda / Upgrade Jezelf, heeft een interview verzoek of andere pers gerelateerde verzoeken, neem contact op met Sandra Oldengarm, s.oldengarm@zwolle.nl / 06 2498 4377

 • Ik heb een klacht, waar kan ik dit melden?

  Bent je niet tevreden over de ondersteuning die je gekregen hebt? Heb je een klacht? Deel dat met ons. We kunnen ervan leren; jouw inbreng kan voor ons reden zijn om iets te veranderen en/ of te verbeteren. Mail ons op contact@upgradejezelfregiozwolle.nl.

Ontwikkelfonds Regio Zwolle voor werkgevers

Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Hulp van onze adviseur

Heb je een idee of plan voor het upgraden van jouw bedrijf? We beantwoorden al je vragen en kijken mee of het plan in aanmerking komt voor subsidie uit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Onze adviseur Nanda helpt je graag!

Meest gestelde vragen  Neem contact op

of bel met onze adviseurs Nanda op 06 21 58 54 09

Weet je welke stap jouw organisatie moet zetten om bij te blijven in deze snel veranderende arbeidsmarkt?

Beantwoord 6 vragen, ontdek waar je nu staat en welke volgende stap je kunt zetten.

Doe de scan!

Van stilstaan in de tijd
naar investeren in je mensen

Doe de gratis Upgrade scan en ontdek welke hulp er is voor jouw bedrijf

Doe de scan