Sluit menu
Menu

Samen voor een krachtige arbeidsmarkt

Upgrade jezelf roept werkgevers, werknemers en werkzoekenden op om samen te werken aan een krachtige arbeidsmarkt. Het is een initiatief van 20 samenwerkende gemeenten, 4 provincies, werkgevers- en werknemersorganisaties, UWV Werkbedrijf en onderwijs in Regio Zwolle.

Direct contact Verder lezen
Samen voor een krachtige arbeidsmarkt

Onze sectortafels

Om heel gericht vanuit een eigen sector te werken aan dit gemeenschappelijke doel, kent Regio Zwolle maar liefst 9 sectortafels.

Elke sector wordt vertegenwoordigd door verschillende organisaties en bedrijven die niet alleen kennis inbrengen, maar ook een concrete bijdrage kunnen leveren aan mogelijke veranderingen binnen de sector.

Allemaal werken ze aan een eigen groeiambitie binnen hun sector, maar verwachten ook veel van elkaar te kunnen leren door overkoepelende thema’s.

Feiten & Cijfers

Download de overzichtsmonitor

Download hier de overzichtsmonitor van onze sectortafels. Daarin vind je de belangrijkste arbeidsmarktcijfers van per sectortafel. Kortom; dé informatie die je wilt weten en nodig hebt om samen een sterkere arbeidsmarkt te kunnen realiseren.

Download PDF

Aanvraag indienen bij het Ontwikkelfonds?

Wanneer je actief bent in één van deze sectoren kun je een beroep doen op cofinanciering vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Dit fonds is bedoeld voor vakinhoudelijke scholing van (potentiële) werknemers.

Mijn aanvraag indienen
Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Hulp van onze adviseurs

Heb je een idee of plan voor het upgraden van jouw bedrijf? Wij helpen je graag verder! We beantwoorden al je vragen en kijken mee of het plan in aanmerking komt voor subsidie uit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle.

Meest gestelde vragen  Neem contact op

of bel met adviseur Kirsten Derksen op 06 2516 4832

Zet de volgende stap!

Weet je welke stap jouw organisatie moet zetten om bij te blijven in deze snel veranderende arbeidsmarkt? Beantwoord 6 vragen, ontdek waar je nu staat en welke volgende stap je kunt zetten.

Doe de scan!

Hoe bereid jij je voor op de veranderende arbeidsmarkt?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol inspirerende verhalen en handige tips!

Blijf op de hoogte