Sectortafels

Upgrade Jezelf is een initiatief van 19 samenwerkende gemeenten, onder de naam Regio Zwolle.​ Een oproep aan werkgevers én werknemers om samen te werken aan een krachtigere arbeidsmarkt.

Binnen Upgrade Jezelf zijn acht sectoren actief: Bouw, Transport & Logistiek, Creatieve Industrie, Agri & Food, Zorg, Onderwijs, E-commerce en Techniek. Allemaal werken ze aan een eigen groeiambitie binnen hun sector, maar verwachten ook veel van elkaar te kunnen leren door overkoepelende thema’s.

Bekijk onze sectortafels

Bekijk de (groei)ambities van jouw sector en bekijk wat jij kunt betekenen.

Aanvraag indienen bij het Ontwikkelfonds?

Wanneer je actief bent in één van deze sectoren kun je een beroep doen op cofinanciering vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Dit fonds is bedoeld voor het ontwikkelen, leren en opleiden van (potentiële) werknemers. Om je aanvraag in te dienen bij het Ontwikkelfonds heb je één van onderstaande aanvraagformulieren (individueel of samenwerkingsverband) nodig. Bij een gezamenlijke aanvraag ook het activiteitenplan.

Download de benodigde formulieren, vul je gegevens in en mail ze samen met de in de formulieren gevraagde bijlagen naar postbus@zwolle.nl. Doe dit ter attentie van het subsidieloket.

Downloads

Nieuwsgierig geworden?

Lees hier de succesverhalen van de andere sectoren.

Ontdek de succesverhalen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief vol inspirerende verhalen en handige tips!

Inschrijven