Sluit menu
Menu

Sectortafels

Upgrade Jezelf is een initiatief van 20 (van de 22) samenwerkende gemeenten, 4 provincies, werkgevers- en werknemersorganisaties, UWV Werkbedrijf en onderwijs in Regio Zwolle.​ Een oproep aan werkgevers én werknemers en werkzoekenden om samen te werken aan een krachtigere arbeidsmarkt.

Binnen Upgrade Jezelf zijn negen sectoren actief: Bouw, Transport & Logistiek, Creatieve Industrie, Agri & Food, Zorg, Onderwijs, E-commerce & IT, Vrijetijdseconomie en Techniek & Energietransitie. Allemaal werken ze aan een eigen groeiambitie binnen hun sector, maar verwachten ook veel van elkaar te kunnen leren door overkoepelende thema’s.

Bekijk onze sectortafels

Bekijk de (groei)ambities van jouw sector en bekijk wat jij kunt betekenen.

Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Hulp van onze adviseurs

Heb je een idee of plan voor het upgraden van jouw bedrijf? Wij helpen je graag verder! We beantwoorden al je vragen en kijken mee of het plan in aanmerking komt voor subsidie uit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle.

Meest gestelde vragen  Neem contact op

of bel met adviseur Kirsten Derksen op 06 2516 4832

Aanvraag indienen bij het Ontwikkelfonds?

Wanneer je actief bent in één van deze sectoren kun je een beroep doen op cofinanciering vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Dit fonds is bedoeld voor het ontwikkelen, leren en opleiden van (potentiële) werknemers. Om je aanvraag in te dienen bij het Ontwikkelfonds heb je één van onderstaande aanvraagformulieren (individueel of samenwerkingsverband) nodig. Bij een gezamenlijke aanvraag ook het activiteitenplan.

Download de benodigde formulieren, vul je gegevens in en mail ze samen met de in de formulieren gevraagde bijlagen naar postbus@zwolle.nl. Doe dit ter attentie van het subsidieloket.

Downloads

Weet je welke stap jouw organisatie moet zetten om bij te blijven in deze snel veranderende arbeidsmarkt?

Beantwoord 6 vragen, ontdek waar je nu staat en welke volgende stap je kunt zetten.

Doe de scan!

Hoe bereid jij je voor op de veranderende arbeidsmarkt?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol inspirerende verhalen en handige tips!

Blijf op de hoogte