Sluit menu
Menu

Samen voor een krachtige arbeidsmarkt

Wij roepen werkgevers en werknemers op om in beweging te komen. Zo kunnen we gezamenlijk investeren in mensen én in onze arbeidsmarkt. En de arbeidsmarkt in Regio Zwolle? Die is breed! Daarom werken we samen vanuit negen sectoren.

Direct contact Verder lezen
Samen voor een krachtige arbeidsmarkt

Onze sectortafels

Elke sector heeft zijn eigen uitdagingen en vraagstukken. Om hiermee aan de slag te gaan bundelen we binnen elke sector onze krachten met betrokken werkgevers, onderwijs en het UWV. Waar lopen bedrijven en organisaties tegenaan? Welke vacatures zijn een uitdaging om in te vullen? Welke kennis heb je als ondernemer nodig? En hoe kun je jonge mensen binden aan je bedrijf?

We delen kennis en ervaringen. Leren van elkaar. En zoeken samen naar oplossingen. Zo brengen we beweging in elke sector en slaan we de brug tussen werkgever, werknemer, groei en ambities.

Feiten & Cijfers

Download de overzichtsmonitor

Download hier de overzichtsmonitor van onze sectortafels. Daarin vind je de belangrijkste arbeidsmarktcijfers van per sectortafel. Kortom; dé informatie die je wilt weten en nodig hebt om samen een sterkere arbeidsmarkt te kunnen realiseren.

Download PDF

Aanvraag indienen bij het Ontwikkelfonds?

Wanneer je actief bent in één van deze sectoren kun je een beroep doen op cofinanciering vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Dit fonds is bedoeld voor vakinhoudelijke scholing van (potentiële) werknemers.

Mijn aanvraag indienen
Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Hulp van onze adviseurs

Heb je een idee of plan voor het upgraden van jouw bedrijf? Wij helpen je graag verder! We beantwoorden al je vragen en kijken mee of het plan in aanmerking komt voor subsidie uit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle.

Meest gestelde vragen  Neem contact op

of bel met adviseur Kirsten Derksen op 06 2158 5409

Zet de volgende stap!

Weet je welke stap jouw organisatie moet zetten om bij te blijven in deze snel veranderende arbeidsmarkt? Beantwoord 8 vragen, ontdek waar je nu staat en welke volgende stap je kunt zetten.

Doe de scan!

Van stilstaan in de tijd
naar investeren in je mensen

Doe de gratis Upgrade scan en ontdek welke hulp er is voor jouw bedrijf

Doe de scan