Sluit menu
Menu
Nieuws uit de regio

Ondanks Corona HR Bijeenkomst Bouw zeer druk bezocht

Datum: 13 oktober 2020

Op 24 september jl. is er opnieuw een HR bijeenkomst georganiseerd bij Van der Valk in Zwolle onder leiding van Mayra Schoolen van Bouwend Nederland. De HR bijeenkomsten zijn ontstaan uit de bouwtafel Regio Zwolle en zijn specifiek gericht op MKB bedrijven met minder dan 80 werknemers. Met dit initiatief creëren we een sterk HR netwerk in Regio Zwolle en ondersteunen grotere bedrijven, met een professionele HR functie, kleinere bedrijven met praktische tips, oplossingen en programma’s.

Tijdens de druk bezochte bijeenkomst, uiteraard coronaproof, waren er diverse gastsprekers zoals Mariette Stam van Volandis. Mariette heeft uitleg gegeven over mijnvolandis, preventiegids en de providerboog. Martin Heutink, plaatselijk directeur van BOB-KOB Zwolle, informeerde ons over het nieuwe lesprogramma van BOB-KOB, deze zal starten na de herfstvakantie en uiteraard is inschrijven nog mogelijk. Tot slot heet Evert Hondema van Hondema Consultancy Arbeid en Organisatie ons bijgesproken over alle ins en outs met betrekking tot het inlenen van buitenlandse arbeidskrachten.

Kortom een vol programma, waar ook ervaringen en actuele thema’s zijn besproken.

Heb je deze bijeenkomt gemist of zou je ook een keer aanwezig willen zijn bij een volgende bijeenkomst? Meld je dan nu aan bij de aanjager van de bouwtafel, Jorrit van Ommen, j.vanommen@bouwendnederland.nl of bel 06 83 17 85 47

Zet in je agenda: De volgende bijeenkomst staat gepland op 16 februari 2021 bij Van der Valk in Zwolle.

Van stilstaan in de tijd
naar investeren in je mensen

Doe de gratis Upgrade scan en ontdek welke hulp er is voor jouw bedrijf

Doe de scan