Skip to main content
Nieuws uit de regio

Target | the career company benut Upgrade jezelf en ontvangt financiële toekenning uit ontwikkelfonds

Datum: 10 maart 2022

Target | the career company maakte voor het verder professionaliseren van hun consultants gebruik van de mogelijkheden van Upgrade jezelf en ontvangt co-financiering via het regionale ontwikkelfonds. Upgrade jezelf is speciaal in het leven geroepen om werkgevers en ZZP’ers (financieel) te ondersteunen om meer uit zichzelf of uit hun bedrijf te halen door bijvoorbeeld te investeren in mensen.

“Oldebroek is één van de 20 deelnemende gemeenten aan Upgrade jezelf. Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan heel snel. Beroepen verdwijnen, nieuwe banen ontstaan en de inhoud van functies verandert. Van bedrijven hoor ik regelmatig dat het tegenwoordig lastig kan zijn om vacatures ingevuld te krijgen en zeker ook om goed personeel te behouden’’, licht wethouder Liesbeth Vos – van de Weg toe. De activiteiten van Upgrade jezelf zijn bedoeld om bij deze uitdagingen te ondersteunen.”

De juiste mensen op de juiste plek

Hans Haselhorst is partner bij Target | the career company, een snelgroeiend detacheringsbureau gevestigd in de gemeente Oldebroek. Het bureau wil zowel carrières als het bedrijfsleven een boost geven door de juiste mensen aan de juiste opdrachtgevers te koppelen. ‘’Als arbeidsbemiddelaar voor HBO- en WO-opgeleiden bouwen we aan carrières en dragen we bij aan succesvolle bedrijven. Door te investeren in onze medewerkers kunnen we een nog betere werkgever zijn.’’

Eén van de consultants in opleiding via Upgrade jezelf is Robin Dijk. ‘’In het op maat gemaakte programma word ik getraind in sociale vaardigheden, zoals communicatie, beïnvloeden, argumenteren en adviseren. Hierdoor ontwikkel ik mij van consultant tot adviseur en weet ik steeds beter wat er bij onze klanten speelt. Zo kan ik goed adviseren bij vragen van onze klanten en snel passende oplossingen aandragen.’’

Upgrade jezelf

Liesbeth Vos – van de Weg: ‘’Upgrade jezelf biedt ondernemers, werkgevers en hun werknemers de kans om in zichzelf te investeren. Het is bedoeld als een steuntje in de rug, een mooie eerste stap. Het kan je zeker helpen om die nieuwe baan te ontdekken of om op de toekomstige ontwikkelingen in je vak in te spelen. Target is een voorbeeld van ambitieuze mensen die kansen zien en pakken. Ik hoop dat veel andere bedrijven en inwoners dit mooie voorbeeld volgen”