Skip to main content

Samen met Upgrade jezelf ontwikkelen en groeien in jouw gemeente Meppel

Hallo ondernemer uit Meppel. Wil jij investeren in je bedrijf? Je medewerkers opleiden of bijscholen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van (co)financiering? Wat dacht je van subsidieregelingen. Vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle, waar DusDoen.nu al succesvol gebruik van maakte. Heb je nog niet een helder beeld van waar jouw organisatie staat of hoe te beginnen? Doe dan de Upgrade jezelf scan! Of lees de succesverhalen van anderen die jou al voorgingen!

Wil jij meteen aan de slag met jouw organisatie?

Neem contact met ons op!

Een leven lang ontwikkelen! Dat is waar Upgrade jezelf voor staat. Wij helpen werkgevers investeren in (toekomstige) werknemers. Want wij willen een aantrekkelijke en sterke arbeidsmarkt. Waar ruimte is voor ieders talent.

Investeren in groei is nú essentieel

De regio is aan het groeien. Maar we kunnen samen nog zoveel meer! Het is juist nu essentieel te investeren in groei en ontwikkeling. Naast inspirerende verhalen, handige tools én een netwerk van specialisten biedt Upgrade jezelf financiële steun vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Dit fonds is er om een leven lang ontwikkelen te ondersteunen. En het is bedoeld voor werkgevers én werknemers. Geschikt voor het opleiden, bij- en omscholen van werknemers.

Benieuwd of jij gebruik kunt maken van het Ontwikkelfonds?

Daar kom je middels een paar vragen heel gemakkelijk achter. Kun jij ze met een simpele ‘ja’ beantwoorden? Dan ben je welkom om een aanvraag in te dienen.

Meer over het Ontwikkelfonds

Zij gingen je voor…

In de Regio Zwolle hebben we inmiddels meerdere succesverhalen van ondernemers die gebruik hebben gemaakt van de financiële steun die Upgrade jezelf biedt. Van DusDoen.nu uit Meppel bijvoorbeeld. Zij gebruikten onze cofinanciering om vaklieden te werven en breed inzetbaar te maken binnen bouw en techniek.

Henk Veenema van DusDoen.nu

Doe de scan!

Juist nu, met een arbeidsmarkt die constant in beweging is en het huidige personeelstekort, is investeren in je werknemers essentieel. Speel dus in op dit soort veranderingen! Hoe je dat doet? En waar je begint? Doe de Upgrade jezelf scan. Daarmee kunnen wij jou – binnen 5 minuten – vertellen waar jouw organisatie staat. En welke stappen jij moet zetten om bij te blijven in deze snel veranderende arbeidsmarkt!

Upgrade Scan

Upgrade jezelf Podcast

Succesvol blijven als het gaat om je personeel, hoe je dat doet? Upgrade jezelf ging in gesprek met een aantal ondernemers uit de regio. We hebben het over personeelsbeleid, de krappe arbeidsmarkt en het blijven groeien als bedrijf met nieuwe keuzes en oplossingen. Ben jij benieuwd met wie we hebben gesproken? Luister dan naar de Upgrade jezelf podcast.

HR Spreekuur

Aan de slag met om- of bijscholing van je medewerkers? Of ben jij benieuwd welke stappen je moet zetten als het gaat om personeelsbeleid? Upgrade jezelf biedt maandelijks een HR-spreekuur, gegeven door Sayma Kuipers. Tijdens dit spreekuur kun je al jouw vragen stellen. Reserveer jouw plekje door je aan te melden via: info@upgradejezelfregiozwolle.nl

Upgrade Scan

Wist je dat…

Groeivooruit er voor de inwoners is, zoals Upgrade jezelf er voor ondernemers is? Met Groeivooruit bieden we gratis ondersteuning, in hun werk op weg naar werk. Denk aan omscholing, bijscholing of juist coaching. Zo willen we er samen voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen in onze regio hun werk behouden óf juist kunnen (door)groeien naar werk in kansrijke sectoren zoals de zorg, het onderwijs en de techniek.

Lees de succesverhalen van:

Upgrade Jezelf

Een aantrekkelijk en sterke arbeidsmarkt. Met ruimte voor ieders talent. Daar werken we aan in Regio Zwolle en we zijn al ver gekomen. Samen kunnen we écht sprongen maken en dat is hard nodig.

Meer over Upgrade jezelf