Skip to main content

Anders werven

De arbeidsmarkt verandert voortdurend, waardoor werkgevers voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Geen zorgen, Upgrade Jezelf is er om te helpen! In een tijd waarin flexibiliteit essentieel is, moedigen we werkgevers aan om verder te kijken dan alleen diploma’s en werkervaring. Juist de talenten, vaardigheden en capaciteiten van een werkzoekende zijn van onschatbare waarde. Overweeg het toepassen van job carving, job crafting of open hiring. Nog niet bekend met deze methoden? Lees de whitepaper, bekijk de video’s en ontdek hoe je anders kunt werven!

Download de whitepaper 'anders werven'

Open hiring; wat is open hiring en wat houdt dit precies in?

Ontdek alles over open hiring en hoe het jouw bedrijf kan helpen in deze snel veranderende arbeidsmarkt! Upgrade Jezelf staat klaar om werkgevers te ondersteunen bij het omarmen van nieuwe wervingsmethoden. Ga verder dan traditionele selectiecriteria en ontdek de waarde van iemands talenten en vaardigheden. 

Job carving: wat is job carving en waar begin je?

Ontdek de mogelijkheden van job carving! In een steeds veranderende arbeidsmarkt staat Upgrade Jezelf klaar om werkgevers te begeleiden bij het implementeren van deze effectieve wervingsstrategie. In deze video vertellen we je alles over jobcarving / functiecreatie / jobcreation / functiecreatie. Leer hoe je de taken binnen jouw organisatie kunt aanpassen om het beste uit je team te halen én hoe je kunt deelnemen aan de participatiewet. 

Hoe kun je maatschappelijk verantwoord ondernemen en wat zijn de voordelen hiervan?

Ontdek alles over maatschappelijk verantwoord ondernemen” en de voordelen hiervan! Leer hoe je als bedrijf kunt bijdragen aan een betere samenleving terwijl je tegelijkertijd je eigen doelen bereikt. Upgrade Jezelf staat klaar om je te begeleiden bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Alles wat je moet weten over sociaal ondernemerschap

Verdiep je in sociaal ondernemerschap met deze video! Leer alles wat je moet weten over hoe ondernemen niet alleen winstgevend kan zijn, maar ook een positieve impact kan hebben op de maatschappij.

Wat zijn de voordelen van anders werven en hoe pak je dit aan? 

Ontdek de voordelen van anders werven en leer hoe je dit aanpakt in deze video! Upgrade Jezelf vertelt je de voordelen van het omarmen van nieuwe wervingsmethoden en biedt praktische tips om dit succesvol personeelstekorten aan te pakken.

Upgrade jezelf Regio Zwolle

Een aantrekkelijk en sterke arbeidsmarkt. Met ruimte voor ieders talent. Daar werken we aan in Regio Zwolle en we zijn al ver gekomen. Samen kunnen we écht sprongen maken en dat is hard nodig.

Neem contact op met Upgrade jezelf

Upgrade jezelf Regio Zwolle

Een aantrekkelijk en sterke arbeidsmarkt. Met ruimte voor ieders talent. Daar werken we aan in Regio Zwolle en we zijn al ver gekomen. Samen kunnen we écht sprongen maken en dat is hard nodig.

Meer over Upgrade jezelf