Skip to main content
Evenement

Bedrijfsbezoek Euroma – 9 juni

Event datum en tijdstip
Wanneer: vrijdag
09 juni 2023
15:15 - 17:30
Event locatie
Waar: Ravensburgstraat 4, 8028 PZ
Zwolle
Event is verlopen

U bent van harte uitgenodigd voor een inspiratiebezoek aan Euroma op vrijdag 9 juni 2023. Het bedrijfsbezoek stond eerder gepland op vrijdag 17 maart, echter kon door een interne brand het bezoek niet doorgaan. Op vrijdag 9 juni gaan we op herhaling bij de specerijenproducent Euroma.

Over Euroma

Al ruim 120 jaar reist Euroma de wereld over op zoek naar de allerbeste kruiden en specerijen. Deze kruiden en specerijen vormen dan ook het smaakvolle fundament van de business van Euroma. Het bedrijf blijf zichzelf uitdagen om het assortiment uit te breiden met duurzame, nieuwe of kwalitatief betere kruiden en specerijen.

Euroma werkt samen met foodproducenten in heel Europa aan smaakvolle concepten. De producten zijn alom aanwezig in ons dagelijks leven. Denk aan pepers, seasoning of kant-en-klare producten. Het Euroma team werkt vol passie en ondernemerschap aan uw producten. Zodat deze innovatief, kwalitatief en efficiënt bij u aangeleverd worden. Dit ondernemerschap laat zich zien in de nieuwe state-of-the-art locatie in Zwolle.

Programma

Het bezoek wordt georganiseerd door Regio Zwolle United / PEC Zwolle, Kennispoort Regio Zwolle, de Sectortafel Agri & Food en aangesloten partners. Samen hebben ze de krachten gebundeld in het Agrifood Netwerk: hét netwerk voor regionaal betrokken organisaties die samen de schouders willen zetten onder actuele thema’s in de sector.

Programma (vrijdag 9 juni)

15:15 uur: Ontvangst bij Euroma (Zwolle)

15:30 uur: Welkomstwoord

15.45 uur: Presentatie Euroma

16.30 uur: Rondleiding

17.30 uur: Afsluiting met borrel

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Voor deelname aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Let op: er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar. Na aanmelding ontvangt u in de desbetreffende week van de bijeenkomst onze praktische informatie. Bij vragen kunt u contact opnemen met Jarno van Eijken via jvaneijken@peczwolle.nl.

https://peczwolle.nl/bedrijfsbezoek-euroma