Skip to main content
Evenement

MKB: Van Inspiratie naar Duurzaam Resultaat

Event datum en tijdstip
Wanneer: donderdag
04 april 2024
13:30 - 17:00
Event locatie
Waar: Op de campus van Windesheim in Zwolle
Event is verlopen
event Windesheim

“Duurzaamheid voelde als een ver-van-mijn-bed-show, tot ik besefte dat het noodzakelijk is om het voortbestaan van ons bedrijf te waarborgen en dat het ook onze bedrijfswinst en concurrentiepositie kan versterken. Maar hoe zet je die abstracte idealen om in concrete groei?”

Ben jij klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen en duurzame resultaten te behalen? Op donderdag 4 april 2024 nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan onze inspirerende bijeenkomst: ‘MKB: Van Inspiratie naar Duurzaam Resultaat‘. Dit evenement vindt plaats op onze bruisende campus in Zwolle, van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Tijdens deze middag ontdek je hoe succesvolle ondernemers in de regio de sprong naar een duurzame economie hebben gemaakt. Leer welke strategische stappen zij hebben genomen om zowel financiële als niet-financiële waarde te creëren. Ontdek de lessen die zij onderweg hebben geleerd en hoe deze aanpak hun bedrijf heeft getransformeerd.

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook de kans om nader kennis te maken met de mogelijkheden die Windesheim biedt als jouw leer- en ontwikkelpartner voor het MKB. We delen onze visie en aanpak op duurzaamheid in de komende jaren, zodat jij goed voorbereid bent om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Mis dit inspirerende event niet en maak deel uit van de beweging naar een duurzame toekomst voor jouw bedrijf en de regio. Schrijf je nu in voor ‘MKB: Van Inspiratie naar Duurzaam Resultaat’ en ontdek hoe jij het verschil kunt maken!

Uiteraard sluiten we af met een gezamenlijke borrel om elkaar na de inhoud ook informeel te ontmoeten.

Verder lezen