Skip to main content
Evenement

Kansen voor de toekomst met een strategisch bedrijfsplan

Event datum en tijdstip
Wanneer: donderdag
14 december 2023
09:00 - 18:00
Event locatie
Waar: Een locatie ergens in Overijssel
Event is verlopen

‘Grip Op Je Bedrijf’ levert je een toekomstbestendig bedrijfsplan

De vraag ‘Is mijn bedrijf toekomstbestendig’ houdt veel boeren bezig. De omgeving is voortdurend in beweging en regelgeving volgt elkaar snel op. De uitdaging is om vanuit je eigen visie perspectief te zien en ontwikkelen. Het programma ‘Grip Op Je Bedrijf’ helpt om een passende bedrijfsstrategie te ontwikkelen.

Een ontwikkelprogramma waarin je samen met collega boeren aan de slag gaat met een persoonlijk bedrijfsplan. Een unieke combinatie tussen hoofd, hart en handen. Het profiel, de drijfveren en de ideeën van jou als ondernemer staan centraal. Van daaruit maken we de overstap naar de omgeving en het bedrijf.

De focus ligt op het drieluik: de ondernemer, het bedrijf en de omgeving. Vanuit je eigen visie denk je na over de kansen die er zijn voor de toekomst. Onder professionele begeleiding ga je aan de slag om deze ideeën te vatten in een bedrijfsplan. Het eindresultaat is een getoetst strategisch bedrijfsplan dat direct gebruikt kan worden in de praktijk.

Het totale programma duurt 6 maanden, waarin je in totaal zeven bijeenkomsten volgt. Vier inhoudelijke sessies op een locatie ergens in Overijssel. Daarnaast zijn er twee themabijeenkomsten. Deze worden qua inhoud en locatie ingevuld met de deelnemers, om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de eigen praktijk. Tijdens de slotbijeenkomst kun je het ontwikkelde bedrijfsplan pitchen en toetsen bij een professionele commissie. Bovendien is er de kans om gebruik te maken van individuele coaching gesprekken op locatie.
De eerste bijeenkomst donderdag 14 december 2023. Inschrijven kan tot 21 november 2023

‘Grip op je Bedrijf’ is een ontwikkelprogramma van LTO Academie. LTO Noord en HCA Zwolle werken samen met LTO Academie aan deze editie gericht op deelname in de regio Zwolle.