Skip to main content
Video

Inspiratie en tips voor de arbeidsmarkt volgens René De Heer

Datum: 8 juni 2023

René de Heer, voorzitter Arbeidsmarkt Regio Zwolle, Werkbedrijf Regio Zwolle en Human Capital Agenda, roept op tot wendbaarheid op de arbeidsmarkt en prijst de ‘dit-gaan-we-regelenmentaliteit’ van Regio Zwolle.

De wereld verandert. De arbeidsmarkt verandert. Wat betekent dat voor jouw organisatie? En voor jouw werknemers? Niemand heeft alle antwoorden paraat. Wat we wel zeker weten, is dat het vraagt om leiderschap, ondernemerschap, visie en vooruitzien. Nu, in tijden van corona en daarna. Voor ondernemers en werkgevers in Regio Zwolle is er nu deze vijfdelige videoserie met inspiratie. Met in aflevering 1: René de Heer.

In deze reeks van 5 video’s staat de arbeidsmarkt van Regio Zwolle centraal. Regionale en landelijke experts delen hun visie en tips, waarmee ondernemers en werkgevers hun voordeel kunnen doen als het gaat om het vinden en binden van goede werknemers en het flexibel en wendbaar houden van hun mensen.

De ideeën van de experts helpen anticiperen op de uitdagingen van vandaag en morgen. Iedere expert beantwoordt 5 vragen over bijvoorbeeld: wat we leren van de lockdown, welke nieuwe competenties nodig zijn in ‘de nieuwe werkelijkheid’ en hoe we de 1,5-metereconomie tot een succes maken.