Sluit menu
Menu

Toolbox

Upgrade Jezelf roept werkgevers en werknemers op om aan te sluiten, ambassadeur te worden en in beweging te komen. Daarom biedt dit platform werkgevers de benodigde tools én inspiratie.

De toolbox wordt steeds verder uitgebreid. Nu vind je er concrete hulpmiddelen in de vorm van bijvoorbeeld een e-mailhandtekening of het logo van Upgrade Jezelf. Deze kun je zelf gebruiken in je communicatiemiddelen, om als regio gezamenlijk een sterke boodschap uit te dragen.

Staan jij en jouw organisatie achter onze ambitie om van de regio Zwolle dé regio te maken waar bedrijven en mensen blijven groeien? Laat dit dan zien!

Downloads

Wat is Upgrade Jezelf

Gebruik deze tekst op je website of in andere communicatiemiddelen.

In de regio Zwolle werken we aan een aantrekkelijke en sterke arbeidsmarkt met ruimte voor ieders talent. We zijn al ver gekomen. Samen kunnen we écht sprongen maken en dat is hard nodig. De groeikansen zijn er. Om deze kansen te grijpen is Upgrade Jezelf in het leven geroepen.

Upgrade Jezelf is een platform ontstaan uit een samenwerking tussen 19 regiogemeenten, 4 provincies, werkgevers- en werknemersorganisaties, UWV Werkbedrijf en onderwijs. Het is een onderdeel van de Human Capital Agenda, een programma van de Regio zwolle.

Upgrade Jezelf roept (potentiële) werknemers en werkgevers op om in beweging te komen. Het platform biedt hiervoor de benodigde tools en inspiratie, in de vorm van een netwerk, specialisten en financiële steun vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Hiermee kunnen werknemers en werkgevers persoonlijke ontwikkeling waarmaken en het beste uit zichzelf halen. Bijvoorbeeld door her-, bij, of omscholing. Juist nu de arbeidsmarkt floreert is het nodig om ieders talent optimaal te benutten.

Alleen hierdoor kunnen bedrijven blijven groeien en blijft de regio ook in de toekomst de plek waar mensen graag werken, wonen en hun vrije tijd besteden.

Tekst voor ambassadeurs

Gebruik deze tekst op je website of in andere communicatiemiddelen om aan te geven dat je dit initiatief steunt.

Wij supporten Upgrade Jezelf! Een initiatief om samen te werken aan een aantrekkelijke en sterke arbeidsmarkt in de groeiregio Zwolle. Doe ook mee! Kijk op upgradejezelfregiozwolle.nl.

Ik support Upgrade Jezelf! Een initiatief om samen te werken aan een aantrekkelijke en sterke arbeidsmarkt in de groeiregio Zwolle. Doe ook mee! Kijk op upgradejezelfregiozwolle.nl.

Social Media

Hashtag: #upgradejezelf

Volg ons en deel onze berichten:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter

Ontdek de succesverhalen

Benieuwd wat Upgrade Jezelf kan betekenen voor jouw organisatie? Lees dan de succesverhalen uit de verschillende sectoren.

Lees de verhalen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief vol inspirerende verhalen en handige tips!

Inschrijven