Skip to main content

Vraag gratis de toolkit voor ondernemers aan

Met de toolkit laat je zien dat jouw bedrijf staat voor gelijke kansen voor alle medewerkers, ongeacht hun leeftijd. Want laten we eerlijk zijn: het belangrijkste wat je nodig hebt in de vrijetijdseconomie is gevoel voor gastvrijheid. En laat dát nou net niet leeftijdsgebonden zijn.

Direct contactVerder lezen

4 voordelen van vijftigplussers voor jouw bedrijf

 1. Flexibel

  Ze hebben vaak meer flexibiliteit in hun werkschema's. Ze hebben mogelijk al hun gezin opgevoed en hebben minder verplichtingen buiten het werk, waardoor ze gemakkelijker onverwachte diensten kunnen opnemen.

 2. Serieuzer

  Ze hebben vaak een professionelere houding. Ze begrijpen het belang van punctualiteit, vriendelijkheid en efficiëntie en zullen zich hieraan houden.

 3. Levenservaring

  Vijftigplussers hebben vaak meer ervaring dan jongere. Ze hebben mogelijk al jarenlang gewerkt en hebben daardoor vaardigheden en kennis opgebouwd die ze kunnen toepassen in hun nieuwe rol.

 4. Mentorschap

  Ze helpen jongere werknemers groeien en ontwikkelen. Ze dragen een mentorrol. Delen waardevolle inzichten en ervaringen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Vraag de toolkit gratis aan

Sluit je aan! Laat aan jouw gasten en (potentiële) medewerkers zien dat jij iedereen op de werkvloer dezelfde kansen biedt, ongeacht leeftijd.

Gratis aanvragen

Week van de Hospitality

Op vrijdag 14 april wordt de Week van de Hospitality in de regio Zwolle afgetrapt. Een week vol events en aandacht voor de gastvrijheidssector.

Ontdek hier meer