Sector Techniek

De Tafel van de Regio Zwolle is een taskforce die zich focust op de Human Capital Agenda in de Regio Zwolle. Iedere sector heeft zijn eigen sectortafel. Aan het woord: de kartrekkers van Sectortafel Techniek.

Ambitie

Wij willen jongeren stimuleren om te kiezen voor een baan in de techniek. Door het eenvoudig maken en het stimuleren van werk-naar-werk voor de kandidaten proberen we niet alleen nieuwe mensen en zij instromers te bereiken. Maar ook proberen we mensen te activeren die nu al werken in techniek/energie, zodat zij zichzelf upgraden.

BEIT, een samenwerkingsverband waarin meerdere bedrijven met onderwijs samenwerken om bijvoorbeeld traineeships aanbieden.

Patrick Bos

Upgrade Jezelf

Door BEIT (Bouw en Installatietalent), een samenwerkingsverband waarin meerdere bedrijven met onderwijs samenwerken om bijvoorbeeld traineeships aanbieden. Een goed voorbeeld daarvan is de werving voor de energietransitie waarin deze stap op hoogwaardige, gestructureerde manier wordt georganiseerd. Een ander goed voorbeeld is de Week van de Techniek om meer aandacht en een hands-on ervaring te creëren voor en met techniek. Daarnaast wordt er gewerkt met vouchers en andere onderwijsvoorzieningen en omarmen we RegioOpleiders.

Kartrekkers

Luciën Perizonius
Luciën Perizonius
Ondernemer
Voorzitter TechniekPact Regio Zwolle en Verenigde Maakindustrie Oost
Laurens de Lange
Laurens de Lange
Commerciël Directeur Unica
Voorzitter VNO-NCW Regio Zwolle
Bert Beun
Bert Beun
Voorzitter College van Bestuur
Deltion College

Aanvraag indienen bij het Ontwikkelfonds?

Ben je actief in de sector Techniek en wil je een beroep doen op het Ontwikkelfonds Regio Zwolle? Om je aanvraag in te dienen bij het Ontwikkelfonds heb je één van onderstaande aanvraagformulieren (individueel of samenwerkingsverband) nodig. Bij een gezamenlijke aanvraag ook het activiteitenplan.

Download de benodigde formulieren, vul je gegevens in en mail ze samen met de in de formulieren gevraagde bijlagen naar postbus@zwolle.nl. Doe dit ter attentie van het subsidieloket.

Downloads

Heb je een vraag?

Neem contact op met de expert voor jouw sector, Ramona De Lange.

       Nieuwsgierig geworden?

       Lees hier de succesverhalen van de andere sectoren.

       Meer verhalen

       Nieuwsbrief

       Schrijf je in voor de nieuwsbrief vol inspirerende verhalen en handige tips!

       Inschrijven