Skip to main content
Nieuws uit de regio

Leergang Topwerkgeverschap

Datum: 20 oktober 2020

In 2021 start weer de 3-daagse leergang Topwerkgeverschap en Employee Experience. De leergang wordt gegeven door Heleen Mes, partner HappinessBureau en auteur van Employee Experience, happy people better business. De leergang geeft inzichten in hoe je als Bouw of Infra bedrijf een nog aantrekkelijker werkgever wordt in Regio Zwolle of zelfs van Nederland. Centraal staan cultuur, leiderschap, werkplek, HR-onderwerpen en de techniek en tools waarmee medewerkers werken.

“Ik geloof dat organisaties die goed zijn voor hun medewerkers en het allerbeste uit medewerkers naar boven halen, ervoor zorgen dat mensen graag bij je willen werken, minder vaak ziek zijn en creatiever worden” aldus Heleen Mes van het HappinessBureau. “De leergang gaat in op: Wat maakt mensen gelukkig? Hoe kan je dit als werkgever faciliteren? Hoe zorg je ervoor dat goede en bevlogen mensen het beste van zichzelf kunnen geven?”

Zou je ook deel willen nemen aan deze inspirerende leergang? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor 2021.

Dr. Kilian Wawoe, docent aan de VU in Amsterdam en auteur, is gastspreker in de leergang en gaat in op performance management en belonen. Wat werkt wel en wat niet, wat is de invloed van een bonussysteem? Josje Damsma van Crossover levert ook een bijdrage aan het programma. Zij zet zich dagelijks in voor het werven, ontwikkelen en binden van technische vakmensen, ofwel de slimste handen van Nederland. Aukje Kuypers van technisch dienstverlener Kuijpers, zakenvrouw van het jaar 2018, vertelt in deze leergang over haar ervaringen en hoe zij binnen haar onderneming met medewerkers omgaat. Het programma wordt aangevuld met best practices van succesvolle bouw- en infra ondernemingen in goed werkgeverschap.

Mocht je ook interesse hebben in de leergang Topwerkgeverschap in de Regio Zwolle, neem dan contact op met Jorrit van Ommen, aanjager Bouwtafel Zwolle, e-mail j.vanommen@bouwendnederland.nl of 06-83 17 85 47