Skip to main content
Nieuws uit de regio

Doe de scan en ga aan de slag met de toekomst van je bedrijf

Datum: 27 januari 2022

De wereld verandert, de markt verandert, je bedrijf verandert. Werkgevers die inspelen op die veranderingen, zijn klaar voor de toekomst. Dit is dus hét moment om te investeren in het kapitaal van je bedrijf: je werknemers. Leid nú je mensen op. Dan ben je straks klaar voor de toekomst.

In Regio Zwolle sta je er als werkgever niet alleen voor. In Regio Zwolle doen we er álles aan om samen het bedrijfsleven op koers te houden. Upgrade jezelf is er om jouw bedrijf verder te helpen. Alle hulp is helemaal gratis.

Met een handig 4-stappenplan is jouw bedrijf snel klaar voor de toekomst:

  • Doe de online Upgrade-scan en ontdek hoe jouw bedrijf ervoor staat. Je ziet de uitslag direct. Daarnaast krijg je meteen tips waarmee jij jouw bedrijf naar het volgende level tilt.
  • Vul het Upgrade-plan in en ontdek in 5 stappen welke vaardigheden jouw bedrijf nodig heeft in de toekomst, of jouw medewerkers die al in huis hebben en hoe jouw team zich kan laten scholen.
  • Wil je de uitkomsten van de Upgrade-scan of het Upgrade-plan bespreken? Ga in gesprek met teambouwer Sayma Kuipers over kwaliteiten en vaardigheden in jouw team. Samen ontdek je hoe je (nieuwe) kennis en vaardigheden inzet in je bedrijf. Reserveer direct jouw gesprek tijdens het Upgrade-spreekuur via info@upgradejezelfregiozwolle.nl
  • Geld nodig voor het scholen van je medewerkers? Met maximaal vijftig procent vergoeding van om-, op- of bijscholingskosten helpt Ontwikkelfonds Regio Zwolle werkgevers vooruit.