Skip to main content

Samen met Upgrade jezelf ontwikkelen en groeien in jouw gemeente Nunspeet

Hallo ondernemer uit Nunspeet. Ben jij geïnteresseerd in het opleiden, om- of bijscholen van je medewerkers? Of wil je de mogelijkheden ervan ontdekken? Die zijn er genoeg! Denk aan subsidieregelingen. Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle bijvoorbeeld, waar Hittech al succesvol gebruik van maakte. Of de Upgrade jezelf scan, voor als je nog niet helemaal weet waar jouw organisatie staat en hoe je moet beginnen. Of lees de verschillende succesverhalen van anderen die jou al voorgingen!

Wil jij meteen aan de slag met jouw organisatie?

Neem contact met ons op!

Een leven lang ontwikkelen! Dat is waar Upgrade jezelf voor staat. Wij helpen werkgevers investeren in (toekomstige) werknemers. Want wij willen een aantrekkelijke en sterke arbeidsmarkt. Waar ruimte is voor ieders talent.

Investeren in groei is nú essentieel

Regio Zwolle is aan het groeien. Maar samen kunnen we nog veel meer! Naast inspirerende verhalen, handige tools én een netwerk van specialisten biedt Upgrade jezelf financiële steun vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Een fonds dat in leven is geroepen om een leven lang ontwikkelen te ondersteunen. Bedoeld voor werkgevers én werknemers. Geschikt voor het opleiden, bij- en omscholen van werknemers.

Investeren in groei is nú essentieel

Daar kom je heel gemakkelijk achter. Kun jij de volgende vragen met een simpele ‘ja’ beantwoorden? Dan nodigen wij je van harte uit een aanvraag in te dienen.

Meer over het Ontwikkelfonds

Zij gingen je voor…

Regio Zwolle kent inmiddels vele succesverhalen van ondernemers die gebruik hebben gemaakt van de financiële steun die Upgrade jezelf biedt. Zo ging Hittech uit Nunspeet je al voor. Voor het automatiseren en robotiseren van processen heeft Hittech gebruik gemaakt van cofinanciering van Ontwikkelfonds Regio Zwolle.

Ruud Masselink van Hittech

Doe de scan!

We zeiden het al, investeren in je werknemers is essentieel. Juist nu, met een arbeidsmarkt die constant in beweging is en het huidige personeelstekort. Speel dus in op dit soort veranderingen! Maar hoe? En waar begin je? Doe de Upgrade jezelf scan. Zo weet jij – binnen 5 minuten – waar jouw organisatie staat. En welke stappen jij moet zetten om bij te blijven in deze snel veranderende arbeidsmarkt!

Upgrade Scan

Upgrade jezelf Podcast

Hoe kun je succesvol zijn en blijven als het gaat om je personeel? Upgrade jezelf ging in gesprek met een aantal ondernemers uit de regio. We gaan in gesprek over personeelsbeleid, de krappe arbeidsmarkt en het blijven groeien als bedrijf met nieuwe keuzes en oplossingen. Benieuwd met wie? Luister dan naar de Upgrade jezelf podcast.

HR Spreekuur

Wil jij graag aan de slag met om- of bijscholing van jouw personeel? Of wil je weten hoe en welke stappen je moet zetten? Upgrade jezelf biedt maandelijks een HR-spreekuur, gegeven door Sayma Kuipers. Tijdens dit spreekuur kun je al jouw vragen aan haar stellen. Reserveer een plekje door je aan te melden via: info@upgradejezelfregiozwolle.nl

Upgrade Scan

Wist je dat…

Zoals Upgrade jezelf er voor ondernemers is, Groeivooruit er voor de inwoners is? Hiermee bieden we gratis ondersteuning in hun werk en op weg naar werk! In de vorm van omscholing, bijscholing of coaching. Samen willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun werk behouden óf juist (door)groeien naar werk in kansrijke sectoren zoals de zorg, het onderwijs en de techniek.

Lees de succesverhalen van:

Upgrade Jezelf

Een aantrekkelijk en sterke arbeidsmarkt. Met ruimte voor ieders talent. Daar werken we aan in Regio Zwolle en we zijn al ver gekomen. Samen kunnen we écht sprongen maken en dat is hard nodig.

Meer over Upgrade jezelf