Skip to main content
Evenement

Programma Innovatieversnellers voor de bouw- en infrasector.

Event datum en tijdstip
Wanneer: dinsdag
04 oktober 2022
19:00 - 21:00
Event locatie
Waar: De bijeenkomsten worden georganiseerd bij de deelnemende organisaties in Regio Zwolle.
-
-
Event is verlopen

Innovatieversnellers Bouw & Infra

Wij staan in de bouw- en infrasector voor grote uitdagingen: de schaarste van grondstoffen, de duurzaamheidsopgave, de enorme vraag naar woningen en de krapte op de arbeidsmarkt. Maar hoe speel je hier als MKB-bedrijf op in?

Dat vraagt om innovatie. Maar dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Innoveren vraagt iets van jou, je collega, je medewerkers. Innovatie is vooral mensenwerk, maar mensen veranderen niet graag oude gewoontes. Succesvol innoveren lukt beter wanneer je weet hoe je dit moet doen!

Daarom biedt de sectortafel Bouw & Infra nu een unieke kans om te leren hoe innovatie werkt. Samen met Deltion Business, Ditis’Em en Fier&Frank hebben we het programma Innovatieversneller Bouw & Infra ontwikkeld dat jou gaat helpen om succesvol te innoveren!

Tijdens innovatieversnellers Bouw & Infra leer je samen met anderen uit de bouwsector hoe je doeltreffend innovaties kan leiden. Vanuit bewustwording, nieuwe inzichten, ervaringen van anderen, praktische modellen en handvatten ga je succesvol leren innoveren.

Voor wie

Innovatieversnellers Bouw & Infra is een programma gericht op succesvol innoveren en speciaal ontwikkeld voor bedrijfseigenaren, directieleden, projectleiders en innovatiemanagers die actief zijn in de Bouw & Infra in Regio Zwolle. Je werkt bijvoorbeeld aan nieuwe concepten, producten of samenwerkingsverbanden en je wilt dat innovaties vertaald worden in jouw bedrijf en projecten. Of je wilt binnen je organisatie aan de slag met innovaties, maar weet niet waar en hoe te beginnen.

Gedurende de vijf bijeenkomsten leer je…

 • Je bewust te zijn van de veranderingen en ontwikkelingen in de wereld om ons heen en de impact hiervan op de bouw- en infrasector.
 • Meer over jouw kwaliteiten en hoe je deze optimaal kunt inzetten.
 • Hoe je een lerende innovatieve cultuur kunt creëren in jouw organisatie.
 • Hoe je meer impact maakt door belemmerende patronen te leren herkennen, erkennen en te doorbreken.
 • Een aantal werkvormen kennen en bewust werkvormen en tools in te zetten om succesvol van idee naar implementatie te gaan.

Bekijk hier de flyer met informatie

Wil je meer weten?

Neem contact op met Silvana Pol van Ditis’Em of met Bernita van Dijk van de sectortafel. Zij vertellen je graag meer over het programma!

 • Silvana Pol – Ditis’Em
  06 – 43 19 36 57 / silvana@ditisem.nl
 • Bernita van Dijk – Netwerkregisseur sectortafel Bouw & Infra
  06 – 14 48 05 78 / bernita.van.dijk@upgradejezelfregiozwolle.nl