Skip to main content
Evenement

Regionale Techniek Bedrijvendag

Event datum en tijdstip
Wanneer: donderdag
16 juni 2022
13:30 - 17:30
Event locatie
Waar: Deltion College in Zwolle
Campus West
Zwolle
Event is verlopen

Is uw organisatie op het gebied van technisch personeel klaar voor de toekomst? Weet u dé oplossing voor de krappe arbeidsmarkt? Of bent u nog op zoek naar mogelijkheden om zelf keuzes te maken? Kom dan donderdagmiddag 16 juni naar de Regionale Techniek Bedrijvendag 2022, op het Deltion College in Zwolle!

Samen met andere technische bedrijven uit de regio, sociale partners, onderwijsinstellingen en O-&O-fondsen gaan we in gesprek over hoe we de werkgelegenheid in de technische sector in onze regio en de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt een boost kunnen geven. Lees op deze pagina meer over de sprekers en rondetafelgesprekken.

Er is plek voor maximaal 200 personen. Vol is vol!

Programma

We verwelkomen u op donderdag 16 juni 2022 graag in Campus-West van het Deltion College in Zwolle!

  • 13.30 Inloop
  • 14.00 Start programma: Welkom!
  • 14.15 Deborah Nas
  • 14.45 Plenair panelgesprek; Hoe behouden we voldoende werknemers in de technische sector in de regio Zwolle? Met Deborah Nas, Thea Koster (Voorzitter Techniekpact), Jelle Weever (voorzitter MKB-Nederland regio Zwolle) vertegenwoordigers uit het regionaal bedrijfsleven en onderwijs.
  • 15.15 Pauze
  • 15.30 Workshop en rondetafelgesprekken – 2 sessies van 45 minuten
  • 17.00 Plenaire afsluiting
  • 17.30 Netwerkborrel met hap

Meer informatie over parkeren en toegang tot de campus van Deltion vindt u hier. We raden u aan te parkeren in parkeerplaats P2.

Samen in gesprek

Veel technische bedrijven in de regio Zwolle kunnen moeilijk technisch personeel vinden. Dat blijft de komende jaren zo, onder andere omdat veel technisch personeel met pensioen gaat en de vraag naar personeel stijgt door o.a. de energietransitie.

Onder de enthousiaste leiding van dagvoorzitter Rob Kamphues gaan we samen met andere technische bedrijven uit de regio in gesprek over hoe we de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt en de werkgelegenheid in de technische sector in onze regio een boost kunnen geven.

U krijgt inzicht in trends en ontwikkelingen van keynote spreker en professor Deborah Nas en u kunt uw prangende vraag stellen tijdens een panelgesprek met o.a. Thea Koster, Voorzitter Techniekpact en Jelle Weever, voorzitter MKB-Nederland Regio Zwolle.

Daarnaast hoort u ervaringsverhalen van collega’s en u krijgt volop gelegenheid uw eigen ervaring te delen en antwoorden te vinden op vragen van uw eigen organisatie. Op deze pagina vindt u meer informatie over het programma en de sprekers.

Geen achteroverleunmiddag, maar een boeiende middag vol interactie, discussie en inspiratie! Samen met u zetten we de schouders eronder en maken we er wérk van in de regio Zwolle!

Meld je aan