Skip to main content
Evenement

Passief Bouwen: volg het Open Online College

Event datum en tijdstip
Wanneer: dinsdag
22 november 2022
15:30 - 16:30
Event locatie
Waar: online
online
Event is verlopen

De huidige energiecrisis vraagt om structurele oplossingen, waaraan jij vanuit de bouwsector bij uitstek een bijdragen kan leveren. De grote uitdaging is om gebouwen neer te zetten of renoveren die niet tot nauwelijks energie verbruiken en toch zeer veel comfort bieden aan hun gebruikers.

Dit vraagt om een uitgekiend plannings-, ontwerp- en bouwproces waarin alle bij de bouw betrokken partijen goed samenwerken. In dit open online college nemen Clarence Rose en Jeike Wallinga van het Kennisinstituut KERN en Hogeschool Windesheim je mee in het hoe en wat van het passief bouwen: wat zijn de basisprincipes en de uitdagingen in verschillende fasen van het bouwproces? En hoe zorg je ervoor dat je als onderneming ook op dit front voorop loopt?

Sprekers

Jeike Wallinga is lector energietransitie aan de hogeschool Windesheim. Ze wil met studenten en het werkveld, praktische oplossingen ontwikkelen die bijdragen aan (versnelde) energietransitie. Clarence Rose is bouwtechnisch specialist voor duurzaam en energie-efficiënte bouw- en renovatieprojecten. Zij is voorzitter van het Kennisinstituut KERN.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor directieleden, (innovatie-)managers en projectleiders uit de bouw- of installatiebranche die voorop willen lopen in de ontwikkeling rond de energietransitie en passief bouwen.

Aanmelden

Dit online open college wordt gehouden op dinsdag 22 november, tussen 15.30 en 16.30. Schrijf je in voor de masterclass vóór 18 november via deze link. Na aanmelding ontvang je nadere informatie.

Meer informatie

Flyer Open College Passief Bouwen