Skip to main content
Evenement

Masterclass leercultuur binnen de Bouw & Infra 31 oktober

Event datum en tijdstip
Wanneer: maandag
31 oktober 2022
11:00 - 12:00
Event locatie
Waar: online
online
Event is verlopen

Wist jij dat je met een goede leercultuur binnen jouw organisatie, medewerkers kunt boeien én binden? Fijn voor jou én voor die medewerker die op zoek is naar een uitdaging. Ideaal: je speelt hiermee tegelijkertijd in op nieuwe technieken, maatschappelijke ontwikkelingen en een veranderende arbeidsmarkt. Want dit alles vraagt om nieuwe skills. Kortom, een leercultuur is nodig voor de productiviteit, innovatiekracht en continuïteit van bedrijven.

In deze interactieve masterclass nemen Rosalie Korevaar en Evelien Petter-Mikx van het lectoraat Leven Lang Ontwikkelen van Hogeschool Windesheim je mee hoe je bouwt aan een proactieve leercultuur binnen je organisatie. Hoe je ervoor zorgt dat medewerkers in ontwikkeling blijven. En hoe je de organisatie kunt inrichten zodat leren en ontwikkelen een vast onderdeel van het dagelijkse werk wordt. Uit onderzoek blijkt immers dat een goede leercultuur essentieel is voor de productiviteit, innovatiekracht en continuïteit van een bedrijf.

Gratis leercultuurscan

Tijdens de masterclass kun je je aanmelden voor een gratis leercultuurscan, om inzicht te krijgen in de leercultuur van jouw organisatie. Maximaal tien bedrijven kunnen zich aanmelden voor deze online tool, ontwikkeld vanuit het lectoraat Leven Lang Ontwikkelen van Hogeschool Windesheim. Dit is een traject wat na de masterclass optioneel gevolgd kan worden. Zo werkt de leercultuurscan: jouw medewerkers beantwoorden online een aantal vragen, waarna jij aan de hand van zes bouwstenen inzicht krijgt in de huidige leercultuur van je organisatie. Vervolgens ontvang je een persoonlijke toelichting op deze uitkomsten door een medewerker van het lectoraat. Ook ontvang je enkele praktische tools om mee aan de slag te gaan. In de masterclass krijg je meer informatie over deze scan.

Sprekers

Rosalie Korevaar en Evelien Petter-Mikx zijn de sprekers tijdens de interactieve online masterclass. Beiden zijn onderzoeker bij het lectoraat Leven Lang Ontwikkelen en doen momenteel onderzoek naar leercultuur in onder andere de bouwsector.

Voor wie?

Directieleden, hrm’ers, innovatie- en KAM-managers en projectleiders van bouw- en infrabedrijven in Regio Zwolle kunnen zich aanmelden. De masterclass en de leercultuurscan zijn een initiatief van de sectortafel Bouw & Infra van Upgrade jezelf. Eén van de pijlers van de sectortafel is om samen in de regio bedrijven in de sector wendbaar te maken en te houden.

Aanmelden

Schrijf je in voor de masterclass vóór 24 oktober. Na inschrijving ontvang je nadere informatie.

Nu alvast meer weten?

Neem voor meer info contact op met Bernita van Dijk van de sectortafel Bouw & Infra van Upgrade jezelf, via bernita.van.dijk@upgradejezelfregiozwolle.nl of 06 – 14 48 05 78.