Skip to main content
Evenement

De Dag van de Logistieke Arbeidsmarkt Regio Zwolle

Event datum en tijdstip
Wanneer: woensdag
02 november 2022
09:00 - 13:30
Event locatie
Waar: Deltion College
Katwolderweg 19
Zwolle
Event is verlopen

Op woensdag 2 november a.s. organiseren we voor de tweede keer de Dag van de Logistieke Arbeidsmarkt Regio Zwolle. Deze dag zal in het teken staan van internationalisering, innovatie en de actuele arbeidsmarkt in de regio Zwolle.

Onder de enthousiaste leiding van dagvoorzitter Paul Veld, aanjager van de sectortafel Transport en Logistiek, gaan we tussen 9.00 en 13.30 uur in gesprek over ontwikkelingen in de branche en vraagstukken waar wij als werkgevers voor staan. Uiteraard laten we ons hierbij inspireren door de innovaties die plaatsvinden in onze branche.

Keynotesprekers

Keynotesprekers Erdal Egin en Kevin Sigma, adviseurs van UWV/Eures, vertellen je over de ontwikkelingen op de Europese arbeidsmarkt en wat dat betekent voor de sector Transport en Logistiek. Na deze centrale aftrap doorloop je 3 workshops met als onderwerpen: Innovatie, Havenlogistiek en Feiten en cijfers over de regionale arbeidsmarkt. Alle sessies hebben uiteraard betrekking op ons werkgebied, de regio Zwolle.

Het programma

09.00 Ontvangst
09.30 Welkom door Paul Veld, aanjager Sectortafel Transport en Logistiek
09.35 Keynote ‘De ontwikkelingen op de Europese arbeidsmarkt en de betekenis de sector Transport en Logistiek’ - door Erdal Egin en Kevin Sikma, adviseurs UWV/Eures
10.00 Koffie- en netwerkmoment
10.45 1e workshopsronde
11.15 2e workshopsronde
11.45 3e workshopsronde
12.15 Plenaire terugkoppeling
12.30 Lunch en netwerken
13.30 banenmarkt

Tijd om te netwerken

Na deze workshops is er tijdens de lunch ruimte om te netwerken. Op deze pagina vind je meer informatie over het programma. In de middag vindt er een banenmarkt plaats, waar je ook uiteraard een kijkje mag nemen.