Sluit menu
Menu
Evenement

Uitnodiging: Vechtdal werkgeverschap in de toekomst

Event datum en tijdstip
Wanneer: donderdag
6 februari 2020
15:30 - 17:30
Event locatie
Waar:
Beerze Bulten - Brasserie de Hagehorst
Kampweg 1
Beerze

Beste ondernemer uit het Vechtdal,

Heb jij in jouw bedrijf de beste mensen op de juiste plek? En hoe is dat over vijf of tien jaar? Om te kunnen groeien met je bedrijf heb je goede mensen nodig. Dat is een uitdaging, want jongeren trekken naar de Randstad en steeds meer bedrijven hebben een personeelstekort. Tijd om te investeren in mensen. Tijd voor een upgrade!

Bijeenkomst Upgrade jezelf

Graag nodigen we je uit voor ‘Upgrade jezelf - Vechtdal werkgeverschap in de toekomst’ op 6 februari 2020. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je over de nut en noodzaak om te investeren in mensen en hoe jij dit met jouw bedrijf kunt doen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen en er zijn middelen om je te helpen, ook op financieel gebied.

Programma 6 februari 2020

15:30 uur - Inloop
15:45 uur - Welkom + nut en noodzaak om te investeren in mensen - door dagvoorzitter Gerrit Jan Hagedoorn
16:05 uur - De achtergrond van Upgrade jezelf
16:30 uur - Drie inspiratiesessies
17:30 uur - Borrel

Inspiratiesessie 1: Investeren in werkgeluk, dat levert wat op

Door Arenda Brinkman van P&L Office

Stress is beroepsziekte nummer één in Nederland en zorgt voor het ontbreken van plezier op de werkvloer. Wist je dat dit de werkgevers 2,8 miljard euro per jaar kost? Investeren in werkgeluk is de moeite waard. Het zorgt voor meer productiviteit, een optimistische sfeer, meer betrokkenheid en minder burn-outs. In cijfers betekent dit: 2,5% meer omzet, 22% hogere klanttevredenheid en 40% minder verloop onder het personeel. P&L Office en PROMEG opleidingen bieden het programma ‘Ontwikkel je werkgeluk’ aan. Met behulp van de vijf pijlers Zingeving, Autonomie, Persoonlijke Groei, Vitaliteit en Relaties helpen wij jouw medewerkers gemotiveerder, productiever en gelukkiger te maken.

Inspiratiesessie 2: Employer branding: het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers

Inspiratiesessie 3: Leven Lang ontwikkelen, zo kan het werken

3a. Upgrade jezelf scan (John Bakker/Auke Oosterhoff)
3b. Douwe Prinsse van RegioOpleiders: Wat kan RegioOpleiders voor bedrijven betekenen?

Als ondernemer en werkgever wil je anticiperen op de toekomst. Dat kan door te investeren in mensen en ieders talent te benutten. Om te kunnen groeien heb je ál het talent nodig. Geef je medewerkers de kans om zich continu te upgraden. Met een goede aanpak wordt opleiden niet alleen nuttig, maar ook leuk en versterkt de binding tussen werkgever en werknemer.
Extra hulp is nabij met de Upgrade-scan en met RegioOpleiders.

Van alleen stappen zetten, naar samen sprongen maken!

Een sterke en vitale regionale arbeidsmarkt. Daar hebben we allemaal belang bij. Om echt spongen te maken, moeten we samenwerken. Kom jij in beweging? Meld je hier aan voor de bijeenkomst. We ontmoeten je graag op 6 februari 2020.

Met vriendelijke groet,
Upgrade Jezelf – Regio Zwolle

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief vol inspirerende verhalen en handige tips!

Inschrijven