Sluit menu
Menu
Evenement

Uitnodiging Ondernemersbijeenkomst

Event datum en tijdstip
Wanneer: woensdag
11 december 2019
09:00 - 11:00
Event locatie
Waar:
Locatie Windesheim (Lokaal T5.65)
Campus 2
Zwolle

U wilt iets met het onderwijs, maar u weet niet wat en hoe?

Vanuit TechniekPact Regio Zwolle krijgen we regelmatig de vraag: ‘Ik wil iets doen met de scholen bij me in de buurt maar ik weet niet ‘wat’ of ‘hoe’ ik dat kan organiseren zodat jongeren enthousiast raken voor mij en/of de sector techniek?’

Middels deze bijeenkomst gaan we u daarin helpen. Doel van deze bijeenkomst is dan ook u te informeren over alle leuke activiteiten die er al zijn op het gebied van activiteiten en promotie voor het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Uiteraard gaan we ook samen kijken naar de mogelijkheden om effectief te kunnen
samenwerken met het onderwijs.

Gastsprekers

  • Manon Schrijnemaekers, betrokken bij het project Stadkamer en werkzaam op Windesheim. Manon houdt zich bezig met instroom en voorlichting van jongeren rondom techniek.
  • Michèl van der Feen, betrokken bij De Vrienden van Techniek, houdt zich o.a. bezig met Sterk Techniek Onderwijs en Wereldmerken in de regio. Het verhaal wordt ondersteund door een ondernemer die over eigen ervaringen vertelt.

Aanmelden?

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen via 06-2806 4742 of r.de.lange@zwolle.nl. Ik hoop u te zien op 11 december.