Sluit menu
Menu
Nieuws uit de regio

Ontwikkelfonds Regio Zwolle in tijden van corona

Datum: 01-11-2020

Werkgevers en zelfstandig professionals in Regio Zwolle hebben de afgelopen negen maanden de weg gevonden naar Upgrade Jezelf en het bijbehorende Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Het fonds heeft werkgevers en zelfstandigen cofinanciering verstrekt voor om-, her- en bijscholing. Een prachtige ontwikkeling, waarmee we samen bouwen aan een wendbare en flexibele arbeidsmarkt. Onverwachts staat onze samenleving nu in het teken van de strijd tegen het Corona-virus.

Thuis aan het werk.

De overheid heeft maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Nu de maatregelen omtrent het coronavirus voor lange tijd zijn verlengd en aangescherpt, heeft dat gevolgen voor de bedrijven in onze regio.

Het kan zijn dat je aandacht verschuift van anticiperen op de krimpende arbeidsmarkt van de toekomst, naar nu handelen voor je business van vandaag. Het team achter Ontwikkelfonds Regio Zwolle heeft er dan ook alle begrip voor dat het belang van upgraden momenteel voor ieder bedrijf anders is.

Wat betekent dit praktisch?

  • Heb je een aanvraag ingediend en overweeg je die nu uit te stellen, neem dan contact met ons op.
  • Twijfel je of dit het moment is om een aanvraag te doen en wil je daarover van gedachten wisselen, ook dan staan onze business developers voor je klaar.
  • Ook voor andere vragen kun je contact opnemen.
Begin april hebben wij contact gehad met alle ondernemers die een aanvraag voor cofinanciering goedgekeurd hebben gekregen.

Contact

Aarzel niet om je vragen te stellen aan onze business developers:
Moniek Bom: 06 104 620 95
Nickie de Vries: 06 112 252 59

Hulp voor bedrijven in Corona-crisis

Het kabinet heeft dinsdag 17 maart een zeer omvangrijk maatregelenpakket aangekondigd om onze economie zoveel mogelijk draaiend te houden. Ondernemers worden geholpen om deze moeilijke periode zo goed als mogelijk door te komen. Voor antwoord op de meest gestelde vragen kun je kijken op www.rivm.nl en www.rijksoverheid.nl. Ondernemers kunnen onder meer terecht bij www.kvk.nl, www.mkbregiozwolle.nl, www.vno-ncwmidden.nl, www.samenuitdecrisisregiozwolle.nl en hun eigen gemeente.