Sluit menu
Menu
Evenement

WEBINAR ‘Wat wordt de stip aan de horizon?’ Sector Transport & Logistiek in Regio Zwolle

Event datum en tijdstip
Wanneer: donderdag
4 maart 2021
09:00 - 10:30
Event locatie
Waar:
Online
Meld je aan!

Werkgevers in de sector Transport & Logistiek lopen tegen grenzen aan. Er is een chronisch tekort aan gekwalificeerd personeel. De digitalisering is volop in ontwikkeling. De vooruitzichten voor de sector zijn echter veelbelovend, onder andere door initiatieven die op het gebied van scholing worden ontwikkeld. De sector was, is en blijft kansrijk!

Deltion, Windesheim, sectortafel logistieke arbeidsmarkt Regio Zwolle en Werkgeversservicepunt Regio Zwolle hebben de handen ineengeslagen om sneller te kunnen schakelen. Zodat maatwerk kan worden geboden op het gebied van o.a. voorlichting, vacatures en opleidingen. Graag helpen we u bij het uitzetten van de koers van uw bedrijf, waar zet u de stip op de horizon?

Het is belangrijk om de gezamenlijke kennis, die aanwezig is in de regio, verder uit te breiden en te optimaliseren. Daarom dit Webinar, waarin de stand van zaken in de sector wordt toegelicht, waarbij er tevens aandacht is voor de barrières, kansen en behoeften van u als werkgever. We gaan samen in gesprek over o.a. scholing en subsidieregelingen.

Belangstelling om hierbij aanwezig te zijn? Aanmelden; Sylvia.Vulkers@uwv.nl