Sluit menu
Menu
Nieuws uit de regio

Pilot DIA-adviesgesprek door bedrijven

Datum: 11 januari 2021

Sectortafel bouw heeft in zijn actieagenda o.a. staan dat 5,000 werkende een professioneel en onafhankelijk introductiegesprek gericht op bewustwording van eigen talenten en mogelijkheden en gericht op duurzame inzetbaarheid.|De pilot van deze DIA gesprekken start nu, meld je via deze link aan https://www.volandis.nl/pilot-dia

Actieagenda Bouw

In de cao is vastgelegd dat alle werknemers in de bouw- en infrasector recht hebben op een DIA. Hieronder valt het welbekende PAGO gecombineerd met een adviesgesprek met een adviseur van Volandis. Vanaf 1 januari start de pilot ‘DIA-adviesgesprek door bedrijven’. Neem je deel aan deze pilot dan kun je als bedrijf zelf uitvoering geven aan het DIA-adviesgesprek. Je ontvangt hiervoor een vergoeding. Meer informatie over de pilot en de voorwaarden vind je hier.

Aanmelden

De startdatum van de pilot is 1 januari 2021 en uiteraard voldoet deze aan de voorwaarden van de AVG. Wil jij met jouw bedrijf deelnemen aan deze pilot? Neem de voorwaarden door en vul het online intakeformulier in. Aanmelden kan tot 1 februari 2021. Van maart 2021 tot maart 2022 kunnen deelnemende bedrijven zelf de DIA-adviesgesprekken uit (laten) voeren. Daarna worden de werkwijze en de resultaten geëvalueerd.

Van stilstaan in de tijd
naar investeren in je mensen

Doe de gratis Upgrade scan en ontdek welke hulp er is voor jouw bedrijf

Doe de scan