Sluit menu
Menu
Evenement

Basiscursus IT

Event datum en tijdstip
Wanneer: dinsdag
13 april 2021
14:00 - 17:00
Event locatie
Waar:
Online
Online

Informatie Technologie – IT - maakt steeds meer een essentieel onderdeel uit van de bedrijfsvoering van iedere onderneming, organisatie, de overheid, zorg, wetenschap en individu. IT heeft wereldwijd veel werkgelegenheid gecreëerd en dit zal alleen nog maar blijven groeien. Kennis en vaardigheden op IT-gebied is nu en straks nodig op bijna iedere werkplek.

Lijkt de IT richting iets voor jou om je verder in te bekwamen? Wil je eerst iets meer weten over IT? Laat je meenemen en verrassen!

Wat mag je verwachten van deze Basis IT cursus?

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die (praktijk)kennis rondom IT-begrippen, processen en de laatste IT-ontwikkelingen wil volgen. Ondernemers, werknemers, studenten, werkzoekenden, omscholers, 50+ etc.

Resultaat?
Aan het einde van de basis IT-cursus heb je kennisgemaakt met IT-begrippen en IT-processen en heb je beter inzicht in IT-activiteiten en beroepen.

Hoe wordt de cursus gegeven?
De cursus is online en interactief. Het aantal deelnemers is maximaal 40. Is deze cursus inschrijving vol dan krijg je automatisch een uitnodiging voor dezelfde cursus op een later moment dit jaar.

Vervolg?
Ben je door deze cursus geïnspireerd geraakt en wil je meer? Wij helpen je graag verder.

Het volgen van de cursus is kosteloos en wordt aangeboden door Upgrade Jezelf in samenwerking met Regio Zwolle IT Platform en Topcentrum E-Commerce.